Gazipaşa İlçesi'nde bir araçtan av tüfeğiyle açılan ateş sonucu yaralanan Ali Acun, tedavisinin ardından taburcu edildi. Olay anını anlatan Ali Acun, kimse ile husumetleri bulunmadığını söyledi. Evlerinin önünde oturdukları sırada birden bir gürültü duyduklarını belirten Ali Acun, şöyle dedi:

“Serin olur diye evin önünde oturuyorduk. Belediye ekipleri sivrisinekle mücadele için ilaçlama yapıyordu. Onlara yavaş gitmelerini söyledim. Tam o sırada bir gürültü geldi. Önce belediye aracından geldiğini zannettik. Önüme baktığımda Hilmi Demir'in kanlar içinde yere düştüğünü gördüm. Benim de yüzümden kan akmaya başladı. Çevredekilerden yardım istedim. Hilmi'yi bir otomobille alıp götürdüler. Yolda bir ambulansa nakletmişler. Biz de hastaneye gittik. Sağ kulağımın altından saçma girerek çeneme saplanmış. Doktor, tehlikeli olacağı gerekçesiyle saçmayı çıkarmadı. Kimseyle bir husumetimiz yok. Kim neden yaptı, bilmiyorum."

Diğer yandan olayda ağır yaralanan Hilmi Demir Alanya Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alınırken, hafif yaralanan Irmak Acun, Bahtiyarcan Demir ve Ergün Demir'in sağlık durumlarının iyi olduğu ve bugün taburcu edileceği belirtildi.