Antalya'da 2005 yılında düzenlenen bir güzellik yarışmasında 'Turizm Kraliçesi' seçilen Seda Kırımlıoğlu, hastalığına teşhis konulduktan sonra doktor kontrolünde beslenmeye ve tedaviye başladı. 1.78 boyundaki Kırımlıoğlu, 2 ayda 54 kilodan 44 kiloya düştüğünü ve bunun üzerine doktora başvurduğunu söyledi. Kırımlıoğlu, "İlk başlarda günde tek öğün yiyordum. Sonra onu da yiyemez oldum. Ağzıma lokma atsam midem bulanıyor ve anında yediklerimi çıkartıyordum. Doktorum teşhis koyunca hemen tedaviye başladı. Doktor gözetiminde besleniyorum" dedi.

Teşhis konulur konulmaz doktor gözetiminde günlük yakacağı kalorinin kontrol altına alındığını vurgulayan Seda Kırımlıoğlu, "Bir hafta içerisinde 1 kilo aldım. Yakın zamanda eski kiloma dönmek istiyorum. Sağlıklıyken hastalığın ne kadar kötü bir şey olduğunu fark edememişim. Ailem ve tüm dostlarım yanımda. Kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım" diye konuştu.

Anoreksiya hastalığı sonucu 32 bedene düştüğünü, bu yüzden defilelerden teklif gelmediğini kaydeden Kırımlıoğlu, "Gazetelerde yer alan haberler üzerine telefon yağmuruna tutuldum. Tüm dostlarım yanımda. Tedavi görüyorum. Yavaş yavaş kendimi toparlıyorum. Eski kiloma kavuşmayı ve giyemediğim elbiseleri tekrar giymek istiyorum" dedi.



İL(SU/CK)