Eskimo Köyü, Toros Dağları, tarihi Saat Kulesi, Aziz Nikola Evi gibi birçok tematik köşenin bulunduğu Kar Dünyası, AYÇOV'un çocuklarını konuk etti. Antalya Akvaryum içindeki Kar Dünyası'nda sıfırın altında 17 derece soğuktan etkilenmemek için özel kıyafetler giyen çocuklara, Noel Baba kıyafetli animatör eşlik etti. Kırmızı kostümü, beyaz sakalı ve heybesiyle çocukların yanından bir dakika bile ayrılmayan Noel Baba, hediye dağıttı. Kar Dünyası Müdürü, aynı zamanda AYÇOV Başkanı Canan Tungar'ın kızı Pınar Tungar da çocukların yanında hazır bulundu.

Çocukların birçoğunun ilk kez kar gördüğünü belirten Tungar, "Onlar için ne yapsak azdır. Birçoğu ilk kez kar görüyor. Burada çocuklarımızı ağırlamak ve güzel dikakalar geçirmelerini sağlamak bizi mutlu ediyor" dedi.

Noel ağacı süslemesinin ardından kayak yapan çocuklar eğlenmeyi de ihmal etmedi. Lastik botlarla kaymanın keyfini çıkartan minikler, bir yandan da kar topu oynadı. Kar Dünyası'ndaki eğlencenin ardından hediyelerini Noel Baba'dan alan çocuklar, ısınmak için kafetaryanın yolunu tuttu.



İL(SU/CK)