BBP Antalya İl Teşkilatı'na mensup yaklaşık 20 kişi, saat 17.30'da Muratpaşa'da bulunan Yüzüncü Yıl üstgeçidi önüne geldi. Ellerinde 'Sayın Başbakan muhabbetin gereğini yapın, biz bu vekillere vergi vermek istemiyoruz' yazılı pankart açan eylemciler, caddeyi kısa süreliğini trafiğe kapattı. Daha sonra yolu açarak otobüs durağı önünde toplanan grup adına Muratpaşa Alperen Ocakları Başkanı Avukat Enes Yeşilkaya basına açıklama yaptı. Hükümetin ülkeyi yönetecek ehliyet ve cesaretten uzak olduğunu iddia eden Yeşilkaya, şöyle dedi:

“Yaklaşık 10 yıl boyunca milli dava ve meselelerde hiçbir ciddi hassasiyet ve titizlik gösterilmedi. Milli varlığımızı zaafa düşürmekten çekinmeyen mevcut Ak Parti iktidarı tarih ve millet önünde ağır bir mesuliyet yüklendi. Biz BBP olarak diyoruz ki, ya iktidarında muktedir ol ya da bu millet seni tarihin en kara köşelerinde hatırlamak zorunda kalacak."

Açıklamanın ardından grup elindeki pankartı üstgeçide asarak 'Kahrolsun PKK', '“Mecliste PKK istemiyoruz' sloganları atarak dağıldı.