Sayıları 30'u bulan grup üyeleri saat 14.00 sıralarında dün açılışı yapılan Fatih Üstgeçidi önüne geldi. Grup adına açıklamayı yapan AK Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, 3 yıl önce Antalyalılar'ın huzuruna çıkan Mustafa Akaydın'ı 365 günde tamamladığı üstgeçit performansından dolayı kutladığını söyledi. Bozdemir, şöyle konuştu:

"Akaydın bir yıl içinde tamamladığı üstgeçidin müteahhidine de borcunu ödeyememiştir. Belediyeye haciz geldiği halde yanına alacaklı müteahhidi de alan Akaydın dün yaptığı görkemli açılış ile Kepez halkı ve Antalyalılar'la bir kez daha alay etmiştir. Mega proje, 100 bin kişiye iş, bedava elektrik, ucuz su vaadiyle seçim kazanan Akaydın, 3 yıl sonra bir kaç cadde ve refüj düzenlemesi, 1 yılda üstgeçit yapıp konserlerle insanların gözünü boyamaya çalışıyor. AK Partili Büyükşehir Belediyesi dönemine bakıldığında ise 9 köprülü kavşak yapıldı. Ve bir köprülü kavşak ortalama 150- 250 günde tamamlandı. Aynı zamanda yürüyen merdivenli modern üst geçitler yapıldı. Geçitler en fazla 45 günlük sürede tamamlandı."

Grup daha sonra yanlarında getirdikleri ve üzerinde 'Büyükşehir'den 3 yılda 1 hacizli üstgeçit' yazılı pankartı geçidin görünen bir yerine asarak ayrıldı. Pankart grubun ayrılmasından 5 dakika sonra güvenlik görevlisi tarafından alındı.