--------------



BUGÜNKÜ PROGRAM


1) Antalyaspor Olağan Genel Kurulu saat 15.30'da Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılıyor.


2) Muratpaşa Bayan Hentbol Takımı, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında Romanya'nın Jolido Cluj takımıyla bugün saat 17.20'de deplasmanda karşılaşıyor.


===


Taraftarın maçtan sonra "Hocam bir şeyler ters gidiyor ne dersiniz?" sorusuna

teknik patron Özdilek, "Her şey dört dörtlük olmuyor" karşılığını verdi.


'Tek pozisyonda yenildik'


Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Üzgünüz, rakibe pozisyon vermeden 1-0 yenildik" dedi.


MEDİCAL Park Antalyaspor'un Süper Lig'in en zayıf rakibi karşısında aldığı tek gollü yenilgi, camiada gelecek için endişe yarattı. Karşılaşmayı izleyen taraftarlar, maçtan sonra Teknik Direktör Mehmet Özdilek'i "Bir şeyler ters gidiyor, ne dersiniz hocam?" diye sorguladı. Özdilek, bu soruyu yanıtlarken, "Ters giden bir şey yok. Rakibe pozisyon vermeden 1-0 yenildik" dedi.


'YENİLGİ BİZİ KENDİMİZE GETİRDİ'

Özdilek, şöyle devam etti: "Önümüzdeki maça bakacağız. Bu mağlubiyetin bizim tekrar kendimize gelmemiz adına önemli olacağını düşünüyorum. Bazı şeyleri daha da geliştirmemiz gerekiyor. Kazanmamız içten bile değildi. Kardemir Karabük'ü bu kadar baskı altında yakalamak kolay değil, rakibi tebrik ediyoruz. Yapacak bir şey yok. Elbette hatalarımız oldu, ancak bunları tedavi edecek zamanımız mevcut. Her şey dört dörtlük gitmiyor. Mücadele oldukça zor geçti." Antalyaspor, 30 Eylül'de oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.


Ahmet GEVEN/ANTALYA,


Foto: Maç fotosu hoca kelle verilebilir


=== KUTU ===


Kupada rakip Menemen


MEDİCAL Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2'nci turunda İzmir takımı Menemen Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Eleme usulüne göre yapılacak 2'nci tur maçı önümüzdeki hafta içinde Antalya'da federasyonun belirleyecek gün ve saatte oynanacak.


Fotosuz


===============


Antalya- Serik hattı

şampiyonluk getirdi


SLOVENYA'da yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda Milli Takım forması ile 60 kiloda altın madalya kazanan Seda Yıldırım'ın başarısının altında büyük özverili çalışmanın yattığı ortaya çıktı. Demir Pençe Spor Kulübü'nün öğrencisi olan Seda Yıldırım, haftanın 4 günü antrenman için Serik'ten Antalya'ya geldiği öğrenildi. Antrenmanlarını Kick Boks İl Temsilcisi Yasin Urlu'nun nezaretinde yapan Seda Yıldırım, 2009 yılında da Dünya Gençler Muay Thai Şampiyonu olmuştu.


Seda Yıldırım, hedefinin önümüzdeki yıl Brezilya'da yapılacak olan Dünya Büyükler Şampiyonası'nda birincilik olduğunu söyledi. Hem kick boksta, hem de muay thai de ringe çıkan Seda Yıldırım, Süper Lig müsabakalarında da yarışıyor. Süper Lig'de 2 muay thai maçı kaldığını belirten Seda Yıldırım, "Bu maçlarımı kazanırsam, Tayland'ta yapılacak olan Kraliyet Kupası maçlarına katılacağım. Umarım, bu maçları kazanırım" dedi.


Süleyman EKİN/ANTALYA,


Foto: Seda Yıldırım ve Yasin Urlu'nun birlikte fotosu var.


===============


Muratpaşa- Evrenseki


AMATÖR U17 Ligi'nin 2'inci haftasında bugün Muratpaşa Belediyespor ile Manavgat Evrenseki karşı karşıya geliyor. Zeytinköy 2 nolu sahada oynanacak karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Lige 14-0'lık Erdemspor galibiyetiyle başlayan Muratpaşalı gençler, bugünkü maçı kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Teknik Direktör Ercan Atılgan, "Bu gençlere güveniyorum. İyi top oynuyoruz. Evrenseki'yi de yenerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.


Fotosuz


===============


Alanya İnegöl virajında


SPOR TOTO 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alanyaspor, sezonun 3'üncü haftasında bugün İnegölspor'a konuk olacak. İnegöl İlçe Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı Erkan Engin yönetecek. Teknik Direktör Armağan Turhan, forvet mevkiinde görev yapan 2 oyuncusunun sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığını belirterek, "Bu gibi durumlarda takım olmanın avantajları ön plana çıkıyor. Hücum bölgesinde sakatlığı bulunanların yerine oynayabilecek Recep, Mehmet Öncan ve Ünal gibi oyuncularımız var. Bütün oyuncularımızdan aynı şekilde yararlanmayı düşünüyorum. Takım olgusu burada ortaya çıkıyor" dedi.


KUPADA ZORLU RAKİP

Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2'nci turda Yeni Malatyaspor ile eşleşti. Karşılaşma 25, 26 veya 27 Eylül'de Oba Stadı'nda oynanacak. Kura çekimini de değerlendiren Teknik Direktör Armağan Turhan, şöyle konuştu: "Yeni Malatyaspor 2'nci ligin en güçlü takımlarından birisi. Rakibimiz haftasonunu maç yapmadan bay geçirecek. Biz de İnegölspor ile deplasmanda zorlu puan mücadelesi vereceğiz. Bu durum bizim için bir dezavantaj olarak görülüyor. Ancak şartlar ne olursa olsun Alanyaspor bu maçı ciddiye alarak yoluna devam etmek istiyor. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular aynı ciddiyeti kupada da göstermek istiyoruz. Tur atlamak için var gücümüzle çalışacağız."


Teoman ERİŞ/ALANYA,


Foto: Alanyasporlu futbolcular, Armağan Turhan ve kura çekiminden foto


===============


Henüz puanı bulunmayan lacivert beyazlı takımda Emre Yıldırım'ın dışında eksik yok


Fethiye siftah peşinde


SPOR TOTO 2'inci Lig Kırmızı Grup'taki temsilcimiz Fethiyespor, bugün deplasmanda Nazilli Belediyespor'la karşı karşıya geliyor. İlçe Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Tolga Kadaz yönetecek. Sezonun ilk 2 haftasını puansız kapatan lacivert beyazlılar Nazilli'de puan yada puanlar almak için sahaya çıkacak. Hazırlıklarını tamamlayan ve Aydın'daki kampta maç saatini bekleyen lacivert beyazlı takımda tedavisi devam eden Emre Yıldırım görev alamayacak.


KUPADA RAKİP CİZRE BASRASPOR

Diğer yandan, Ziraat Türkiye Kupası ilk tur maçında Mardinspor'u 3-0 mağlup eden ve tur atlayan Fethiyespor, çekilen kura sonucu 2'nci turda Şırnak Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Cizre Basraspor ile karşı karşıya gelecek. Kupa maçı, önümüzdeki hafta içerisinde federasyonun belirleyeceği gün ve saatte Fethiye İlçe Stadı'nda oynanacak.


Foto: Fethiye takım fotosu




---------------------------

3'ÜNCÜ LİG'TE PAZAR DOSYASI

---------------------------


Sandıklı'da erken derbi


SPOR TOTO 3'üncü Lig'deki temsilcilerimiz zorlu virajda puan hesabı yapıyor. Sezonun üçüncü haftasında bugün 1'inci grupta mücadele eden aynı bölgenin iki takımı Sandıklıspor ile Tekirova Belediyespor, erken derbide karşı karşıya geliyor. Sandıklı İlçe Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek.


EMRESPOR-DİYARBAKIR

Manavgat Evrensekispor ise kendi saha ve seyircisi önünde Bursa Nilüfer'i ağırlayacak. Evrenseki Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak karşılaşmanın hakemi Erdoğan Özkaya. 3'üncü Lig'deki bir diğer temsilcimiz Emrespor da seyircisi önünde grubun tecrübeli takımı Diyarbakırspor'u konuk edecek. Sabahattin Şimşek'in yöneteceği karşılaşma saat 15.00'te başlayacak.


Fotosuz