Karacabey'de inşaatlarda çalışan Servet Demirhan, 6 yıl önce kendisinden 5 yaş küçük olan Ayşenur Duysak’ı kaçırdı. Ayşenur'un ailesi polise başvurarak kızlarını kaçıran Servet Demirhan'dan şikayetci oldu. Yakalanan çift anlaşarak kaçtıklarını itiraf edince yaşı küçük olan genç kızın annesi ve babası şikayet dilekçesini geri aldı. 2008 yılında Ayşenur'un ailesinden özel izin alan çift, resmi nikah kıyarken, bir yıl sonra Yücel adında oğlu olan Servet Demirhan hakkında ise 'Küçük yaşta çocuğun istismarı' suçundan Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Tutuksuz olarak yargılandığı davada 'Küçük yaşta çocuğun istismarı' suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Servet Demirhan'a verilen ceza Yargıtay 14'ncü Ceza Dairesi’nde oy birliği ile onanınca Servet Demirhan cezasını çekmek için geçen Eylül ayında Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Eşinin cezaevine girmesinden sonra kayınpederi Niyazi Demirhan'ın yanına yerleşen Ayşenur Demirhan, 3 hafta ardından Bursa'ya gelerek eşini oğlu Yener ile ziyaret etti. Oğluna babasının cezaevinde olmadığını söyleyen Ayşenur Demirhan, "Askerlerin arasından cezaevine giridğimiz için Yener'e şimdilik, 'Oğlum baban asker. Onu görmeye geldik' dedim. Şu anda oğlumuz babasını asker biliyor. Servet 2/18 yılında tahliye olacağı için gerçeği kendisine daha sonra zorunlu olarak söyleyeceğiz" dedi.