Henüz 14 yaşında iken sevdiği Mustafa Mert ile kaçan Fadime Gümüş, kısa bir süre sonra mahkeme kararıyla evlendi. Bu evliliğinden şu an 10 yaşında olan kızı Müzeyyen Mert ile 7 yaşındaki oğlu Emirhan Mert dünyaya gelen Fadime Gümüş, şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 6 yıl önce boşandı. Daha sonra Ilgın İlçesi Argıthanı Beldesi'nde Ramazan Terzioğlu ile imam nikahı ile yaşamaya başlayan Fadime Gümüş'ün, bu birlikteliğinden de Berkay adını verdikleri bir oğlu oldu. Yaklaşık 3 yıl birlikte kaldıktan sonra Ramazan Terzioğlu'ndan da ayrılan Gümüş, yakınları tarafından yaklaşık 3 ay önce İsmail Çevik ile tanıştırıldı.

İlk eşinden olan 2 çocuğunu annesinin yanına bırakan Fadime Gümüş, oğlu Berkay Gümüş'ü yanına alıp, İsmail Çevik ile birlikte kalmaya başladı.

'TÜFEK VE BIÇAKLA REHİN ALIP, BANA VE ÇOCUĞUMA İŞKENCE YAPTI'

İsmail Çevik, tarafından rehin alınıp işkence gördüğünü iddia eden Fadime Gümüş şunları anlattı:

''İsmail Çevik ile 3 aydır birlikte kalıyorduk. Pazartesi günü saat 21.00 sıralarında işten geldi. Aramızda hiçbir tartışma yok iken eline iki bıçak ile tüfek aldı. Tüfeği başıma ve ağzıma dayadı. Ben pencereden bağırıp yardım isteyecekken, belime tekme attı. Daha sonra elimi ve ayağımı bağladı. 'Beni bağladıktan sonra yatağında uyuyan oğlum Berkay'ı alıp dövmeye başladı. Çenesinde sigara söndürdü, kafasını duvara çarptı. Ardından Berkay'ın öz babası olan Ramazan Terzioğlu'nu cep telefonundan arayıp, 'Bak öz oğluna ne yapıyorum' deyip, çocuğu dövmeye devam etti.''

Fadime Gümüş, ''İsmail Çevik, 9 yıl önce eski eşinin kardeşini öldürmüş ve yaklaşık 8 yıl cezaevinde kaldıktan sonra, 1 yıl önce şartlı tahliye ile salıverilmiş'' dedi.

Fadime Gümüş'ün şikayeti üzerine harekete geçen polis, İsmail Çevik'i dün akşam saatlerinde çalıştığı inşaatta gözaltına aldı. Çevik, yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.

POLİS TARAFINDAN KORUNACAK

İsmail Çevik'in çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılacağı korkusunu yaşadığını ifade eden Gümüş, ''O şimdi tekrar serbest kalacak. Beni sürekli ölümle tehdit ediyordu. Bunun içinde devletten koruma talep ettim. 1 ay boyunca polis tarafından korunacağım ama bu çözüm değil'' diye konuştu.

Fadime Gümüş ile birlikte adliye önünde bekleyen Ramazan Terzioğlu da, ''Olay günü beni aradı ve 'Öz oğluna ne yapıyorum' deyip, bana yaptığı işkenceyi dinletti'' dedi.



HD(İA/COŞ)