Mersin'de kurulu Retardeks Sağlık Ürünleri Şirketi, parası olmayıp da iş kurmak isteyen girişimcilere ön ayak olmak istiyor. Firma oluşturduğu 'Fantezi Dünyası' markası ile Türkiye'nin dört bir yanına 250 seks shop açmayı planlıyor. Kar marjının çok yüksek olduğu sektörde büyümeyi hedefleyen şirket, açacağı seks shoplar için hiçbir maddi talepte bulunmayarak, sadece 2 devlet memuru kefil getiren girişimcilere harcama yapmadan anahtar teslimi işyeri teslim edecek. 

Firmanın yöneticisi Emel Şimşir, tek şartlarının 10 yıl bütün ürünlerin kendileri tarafından temin edilmesi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Gelişen Türkiye'de yaklaşık 20 yıldır seks shoplar var. Seks shop adı altında satış yapan basit dükkanlarda tüketicilere fahiş fiyatlarda ve orijinal olmayan ürünler pazarlanıyor. Yeni oluşturduğumuz Fantezi Dünyası markası ile hiç kimsenin fahiş fiyatlarla ürün almadığı, kandırılmadığı bir pazar yaratmak istiyoruz. Türkiye genelinde sağlıklı, hijyenik, kaliteli ve profesyonel ekibimizle yurdun her bölgesinde bir satış ordusu ile halkımıza cinselliğin bir tabu olmadığını, bunun bir ihtiyaç olduğunu sağlıklı bir cinsel yaşamın nasıl olması gerektiğini el birliği ile başarmak istiyoruz. Bunun içinde cesaretli girişimcilere ihtiyacımız var. Parası olmayan ama bir işyeri açmak isteyenlere kapımız açık. 2 devlet memur kefil getiren herkese anahtar teslimi işyeri açacağız. Tek şartımız açılan işyerinin 10 yıl bütün ürünlerini biz temin edeceğiz. Açılan her işyeri ortalama 4 kişiyi istihdam edeceği düşünülürse, şirket olarak bin kişilik bir istihdam sağlayıp, Türkiye ekonomisine bir canlılık getireceğiz."