Bodrum’da 1 Ekim Pazartesi günü saat 13.00 sıralarında, Mazı Köyü’ne giden Mustafa Çam (38) yönetimindeki 48 KM 262 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil karşı yöne geçip, takla attı. Çam’ın otomobili Selçuk İlhan Bilgin yönetimindeki 14 AZ 232 ve polis memuru Oğuzhan Kılıç yönetimindeki 34 SYA 78 plakalı otomobillere çarparak durabildi. Kazada biri bebek 7 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan Mustafa Çam, eşi Nurcan Çam ve diğer otomobildeki Mehmet Bilgin kurtarılamadı.

AMCA: CANTALAR KAYIP DEDİ

Ağabeyi ile yengesinin ölüm şokunu üzerinden atamayan Bodrumlu kaptan, Baran bebeğin amcası 36 yaşındaki Erdal Çam, kaza sırasında otomobilde bulunan eşyaları teslim almak için ilçe emniyet müdürlüğüne gitti. Ancak Erdal Çam’a yalnızca içinde Baran bebeğin eşyalarının bulunduğu çanta teslim edildi. Erdal Çam, "Annem, Mazı Köyü’ndeki düğüne giden yengem Nurcen Çam’ın, hırsızlık olaylarının artması nedeniyle ziynet eşyalarını iki çantanın içine koyarak yanına aldığını söyledi. Evde ziynet eşyalarını bulamadık. Kaza sırasında çekilen fotoğrafta da çantalar otomobilin arka koltuğunun üzerinde görülüyor. Çantaların olay sırasında çalındığı kesin. Olayın peşini bırakmayacağım" dedi. Kendisi de evli ve bir çocuk babası olan Erdal Çam kayıp çantayla ilgili şikayetçi oldu.

POLİSLER HASTANEYE GETİRDİ

Bugün de kaza sonrasında ortadan kaybolan ve içinde 50 bin liralık altın ve ziynet eşyalarının olduğu çanta polis tarafından bulunarak Ege Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altında olan Baran bebeğin teyzesi Eray Demirkara’ya teslim edildi. Eray Demirkara "Ailecek perişan olduk. Kazadan sonra kardeşimin kaybolan iki çantasından biri bulundu, içindeki altın ve ziynet eşyalarıyla bize teslim edildi. Çantayı getiren polisler, nerede bulunduğuna dair açıklama yapmadı. Konuyla ilgilenen herkese teşekkür ediyoruz. Bebeğimizin geleceğinde az da olsa merhem olacak altın ve ziynet eşyalarının bulunması bizleri sevindirdi" diye konuştu.

İzmir'de Baran bebeğin başından ayrılmayan amcası Erdal Çam da, "Tek amacımız Baran'ın yaşamasını sağlamak. Doktorlar kafatasında iki çatlak ve beyindeki iç kanamayı ilaç vererek durdurmak için ellerinden geleni yapıyor. Baran’ın hayati tehlikeyi şimdilik atlattığı belirtildi" dedi.

YA(İÖ/COŞ)