Sevgililer Günü'nün şehvet çığlıklarının atıldığı, cinsellik kokan bir Avrupa hurafesi olduğunu iddia eden Alperen Ocakları Balıkesir İl Başkanı Süleyman Atak, “Ne Hristiyanlık’la ne de Musevilik’le hiçbir ilgisi bulunmayan bu Sevgililer Günü yutturması, aslında uluslararası tekelci kapitalizmin - küresel emperyalizmin bir oyunundan ve Müslüman dünyayı uyuşturmaktan başka bir anlam ifade etmemektedir” dedi.

EN SEVGİLİ GÜNÜ

Sevgililer Günü'nün kutlanmasını Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzeten Atak, “14 Şubat'ı Sevgililer Günü olarak kutlamanın çarpıklığını kim izah edebilir? Küresel güçlerin sömürgeci emellerine hizmet eden ve Türk-İslam medeniyetini yok etmeye yönelik bu oyunlara karşı tepkimizi ortaya koyuyoruz. Kağıt üzerinde yüzde 98'i Müslüman olduğu iddia edilen bir ülkede ve Kuvvay-i Milliye'nin batıdaki merkezi olan Balıkesir'de halkımızı ve gençliğimizi uyarıyoruz. Batı medeniyeti denilen tek dişi kalmış canavara karşı bir duruş olmak üzere, bu günü 'En Sevgili Günü' olarak kutlayacağımızı bu meydandan bütün Türkiye'ye ve dünya insanlığına ilan ediyoruz. Müslümanlar için en sevgili varlığımız, Hazreti Peygamber'dir. Alperen Türk Gençliği olarak bu anlamlı gün münasebetiyle bu hakikati, bu meydandan haykırıyoruz” diye konuştu.

PEYGAMBERİN DOĞUMU GÖLGEDE KALDI

Hazreti Peygamber'in hicri doğum günü olan 4 Şubat'ın, Sevgililer Günü dayatmasının gölgesinde kaldığını ileri süren Atak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Batılı geleneklerin her geçen yıl artan bir hızla milli ve manevi değerlerimize karşı saldırıya geçtiğini ve bu saldırının medya kanallarıyla yürütüldüğünü gözönüne alırsak, sorumluğumuzun kat kat artmakta olduğunu daha iyi anlamış oluruz. 14 Şubat akşamı televizyon kanallarına dikkat ediniz. Hazreti Peygamber’in doğum gününe yeterince yer vermeyen kanalların kimlere hizmet ettiğini göreceksiniz. 14 Şubat 'En Sevgili Günü'dür. Bu günü, anlam ve önemine layık şekilde geçiriniz. İbadetle, duayla, zikirle, Hazreti Peygamberin muhabbetiyle, ona dair sohbetlerle idrak edip, bol bol salavat getiriniz. Ruhuna fatihalar gönderin”

Basın açıklamasına Alperen Ocakları üyesi yaklaşık 20 genç katıldı. Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Zekai Çakır da Alperenlere destek verenler arasında yer aldı.