Kaza, Gelibolu-İstanbul karayolundaki Bolayır Beldesi'nde bugün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Ailesiyle tatil için Almanya'dan Türkiye'ye gelen ve Düzce'deki yakınlarının yanına giden 42 yaşındaki Orhan Bozdemir yönetimindeki AK DA 73 plakalı cip, iddiaya göre, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Savrulan cip, taklalar atıp şarampole yuvarlandı. Yan yatıp duran cipi gören diğer sürücüler yardıma koştu. Jandarma ve sağlık ekipleri de kısa sürede olay yerine geldi.

Kazada, ailenin 4.5 aylık bebeği Orhan Kemal Bozdemir boynunun kırılması nedeniyle yaşamını yitirdi. Sürücü Orhan Bozdemir ile eşi 40 yaşındaki Ümran Bozdemir, çocukları 6 yaşındaki Eren Bozdemir ve 2 yaşındaki İbrahim Bozdemir yaralandı.

Yaralılar, Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından yaralılardan Eren Bozdemir, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne; Orhan Bozdemir, Ümran Bozdemir ve İbrahim Bozdemir ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

DÜZCE'YE GİDİYORLARDI

Gelibolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Bozdemir ailesinin Düzce'deki yakınlarının yanına gitmek için geçen çarşamba günü Almanya'dan yola çıktıkları belirtildi.



DZ(AÖ/CK)