Fethiye'de dün bir eğlence merkezinde eğlenen Ali Güvenç, gece yarısı 48 H 7707 plakalı ciple Antalya istikametine seyrederken, aşırı hız ve alkol nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybederek Eşen Beldesi Çukurincir Köyü Gökçukur Mevkii'nde şerit ihlali yaptı. Bir süre ters şeritte ilerleyen Güvenç, karşı yönden gelen Serdar Keş'in kullandığı plakasız motosiklete çarptı.

Motosiklet sürücüsü Serdar Keş ile arkasında oturan arkadaşı İrfan Kakız, çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Kaskı bulunmayan Kakız ve Keş, olay yerinden yaşamlarını yitirdi. Kazayı gören köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kazadan yara almadan kurtulan Ali Güvenç, jandarma tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından sebze halinde hamallık yaptıkları belirlenen Serdar Keş ve İrfan Kakız'ın cenazeleri, Fethiye Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

CİP SÜRÜCÜSÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

İki kişinin ölümüne neden olan cip sürücüsü eski muhtar Ali Güvenç'in 1.50 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazadan sonra gazetecilerin "Kaza nasıl oldu?" sorusuna Ali Güvenç, "Önümden motosiklet geliyordu. Bir anda başka bir araba karşımdan geldi, sonrasını hatırlamıyorum. Birazcık içtim. Her zaman aldığım dozda. Çok üzgünüm" dedi.

Çukurincir Köyü Muhtarı Servet Yılmaz, "Ölen iki vatandaşımız sebze halinde kasa yükleme işi yapıyordu. Gece çalışmışlar. Eşen Beldesi'ne yemek yemeye giderken alkollü kişinin kullandığı aracın çarpması sonucu ikisi de hayatını kaybetti. İlk kez böyle bir kaza yaşadık" dedi.