Olay, bugün saat 01.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Sahipata Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre yaklaşık 15 gün önce cezaevinden çıktığı belirtilen İbrahim M., arkadaşlarıyla birlikte alkol aldıktan sonra eve geldi. Annesi Ş.M., ve babası D.M. de alkollü olarak eve geldiği için tepki gösterdi. Ardından aralarında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında anne ve babasının üzerine yürüyüp döven İbrahim M., daha sonra evlerinin bulunduğu 5 katlı binanın çatısına çıktı. Kapıyı kilitleyip, başını duvarlara vuran İbrahim M., çatıdaki kiremitleri de etrafa atmaya başladı. Ailesi de polise haber verdi. Polis, İbrahim M.'yi ikna etmeye çalışırken, atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri yere şişme yatağı açtı, sağlık görevlileri de hazırda bulundu. Polislerin üzerine de kiremit fırlatan İbrahim M., yaklaşık 20 dakika süren ikna çalışmasının ardından kilitli olan çatı kapısını açamadığı için yan apartmanın çatısına geçerek polise teslim oldu.

Vücudunun çeşitli yerlerinde yaraların olduğu gözlenen İbrahim M., ambulansa alındığı sırada çevredekilere küfür etti.  Ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan İbrahim M., hiçbirşey hatırlamadığını söyledi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.