İlginç şarkılarıyla adından söz ettiren, şarkıcı Ajdar'ı döven, Boğaziçi Köprüsü'nde üzerine benzin dökerek yakmak isteyen fantezi müzik sanatçısı Alihan, tatil için geldiği Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'nde yamaç paraşütü yaptı. Babadağ'ın 1700 metre pistinden tandem (ikili) atlayış yapan Alihan’a, uçuş sırasında Gravity Paraşüt Firması'ndan yamaç paraşütü pilotu Hikmet Feridun Keleş eşlik etti.

1100 METREDE '3 ÇOCUK' ŞARKISI

Havalandıktan sonra cep telefonuyla annesini ve arkadaşlarını arayan sanatçı, bir süre onlarla sohbet etti. Uçuş sırasında zaman zaman heyecanlanan Alihan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "3 çocuk yapın" sözlerinden hareketle yazdığı '3 Çocuk' adlı şarkısını 1100 metre yükseklikte seslendirdi. Bununla da yetinmeyen sanatçı yanında getirdiği, 'Uçmak yürek ister. Kasımpaşalıyım. Biri ben Alihan, selam olsun sana Recep Tayyip Erdoğan' yazılı pankart açtı. Ancak rüzgarın etkisiyle pankart yüzüne kapanan sanatçı, havada zor anlar yaşadı. Bir ara pilottan paraşütün kontrolünü de alan sanatçı, gökyüzünde daireler çizdi. 45 dakika havada kaldıktan sonra Belceğiz Plajı'na sorunsuz inen Alihan, sahildeki tatilcilerin ilgi odağı oldu.

'UÇMAK YÜREK İSTER'

Uçmanın harika bir duygu olduğunu anlatan Alihan, '3 Çocuk' adlı şarkısının 2 ay sonra çıkacak yeni albümünde yer alacağını söyledi. Şarkıdaki gibi evlenip 3 çocuk yapmak istediğini belirten Alihan, "Şarkımı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a armağan ediyorum. Kasımpaşalı olduğu için Erdoğan’ı çok seviyorum. Aynı semtin çocuğuyuz. Uçmak yürek ister söylemimi bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Sanatçı arkadaşlarımızın bu yükseklikten uçabileceğini sanmıyorum" diye konuştu.

Alihan, Ölüdeniz manzarasına hayran kaldığını vurguladı. Alihan, "Manzara insanı kendisine çekiyor. Bir an kendimi paraşütten aşağı atmak istedim. Ancak yedek paraşüt yoktu" dedi.