Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Büyükhasbahçe Mahallesi Köşk yolunda meydana geldi. Nişanlısı İlknur Erol ile gezintiye çıkan Hüseyin Özcan yönetimindeki 07 N 5855 plakalı otomobil, Köşk yolundan ilçe merkezine ilerlediği sırada yolda oluşan kasis nedeniyle kontrolden çıktı. Aracı durdurmak için fren yapan Hüseyin Özcan, yokuş aşağı inen otomobili durduramadı. Önce refüje çarpan, sonra karşı yola geçen ve ardından takla atan otomobil, bir ağaca çarparak durabildi.

Kaza sırasında otomobilden dışarı fırlayan İlknur Erol, ağır yaralandı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Hüseyin Özcan ise otomobilden çıkarak kanlar içerisinde hareketsiz yatan nişanlısı için çevreden yardım istedi. Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine giden polis, itfaiye ve sağlık görevlileri, nişanlı çifte yardım etmek için seferber oldu.

Polis, yolu trafiğe kapatarak çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Kanlar içerisindeki genç kız ile nişanlısı, ambulansla Özel Anadolu Hastanesi'ne götürüldü. Boynu kırılan ve başına aldığı darbeler nedeniyle kan kaybeden İlknur Erol, yoğun bakıma alınırken, Hüseyin Özcan ise buradaki tedavisinin ardından Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İlknur Erol, tüm çabalara rağmen bugün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında yaşamını yitirdi. Erol'un cesedi, Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na gönderildi.

KASİSE DÜŞTÜ TAKLA ATTI

Kazayı gören Süleyman Avara, "Yolda kasis oluşmuş. Otomobil kasisten geçerken kontrolden çıktı. Sürücü aracı durdurmak için frene basınca takla attı. Yol çok yokuş olduğu için sık sık burada kazalar meydana geliyor" dedi.

Ali Tan ise yokuş yukarı yürüdüğü sırada kazaya şahit olduğunu belirtti. Tan, "Otomobil takla atarak yokuş aşağı geliyordu. Sonra kaldırıma çarptı ve takla atmaya devam etti. O sırada ben geri kaçmaya başladım. Kadın otomobilden asfalta fırladı. Araç ağaça çarpınca durdu. Otomobilden inen erkek, kadının yanına giderek bağırmaya başladı, yardım çığlıkları attı. Biz de yardıma koştuk" diye konuştu.