Kaza, saat 17.30 sıralarında Alanya-Sarıveliler yolu Beşağaç Mevkii'nde meydana geldi. Ailesi ve akrabaları ile 07 NCH 54 plakalı cip ile gittiği piknikten dönen 33 yaşındaki Muharrem İhtiyar, Beşağaç Mevkii'nde virajı alamayınca kontrolunu kaybettiği araç yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 6'sı çocuk 9 kişi yaralandı. Çam ağacına takılarak duran cipi görenler tarafından araçtan çıkartılan yaralılardan "Anne bize ne oldu, kaza mı geçirdik" diyerek çığlık atıp şoka giren bir çocuk, güçlükle sakinleştirildi. Yaralılar, 2 otomobil ve 3 ambulansla hastaneye götürüldü.

Kazada yaralananlardan 11 yaşındaki Burcu Görgülü, 5 yaşındaki Ayşe Yüksel ve 54 yaşındaki Hasan Yüksel'in durumunun ağır olduğu, diğer yaralılar sürücü Muharrem İhtiyar, 10 yaşındaki Elif Görgülü, 14 yaşındaki Berna Yüksel, 3 yaşındaki Abdullah Can İhtiyar, 7 yaşındaki Ebru Zafer Alanya Devlet Hastanesi'nde, 19 yaşındaki Duygu Yüksel ise Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kazayı duyan yaralıların yakınları hastanelere akın etti. Kaza yapanları görmek isteyen yaralı yakınlarını özel güvenlik görevlileri güçlükle sakinleştirip hastane dışına çıkarttı. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ÖY(HA/SSA)