​Sempozyuma 12 Eylül öncesi "Doğu'nun Başbuğu" olarak tanımlanan Yılma Durak ve Hasan Çağlayan'la birlikte Bahçelievler katliamı hükümlüsü Haluk Kırcı'nın da katıldığı görüldü. 

İSVİÇRE'DE UYUŞTURUCU SATMAKTAN CEZAEVİNDE YATTI

Türkiye'nin bir dönemine damga vuran, kontrgerilla-siyaset-mafya üçgenindeki ilişkileri ortaya döken Susurluk kazasının 20. yıl dönümünde, uluslararası tanınmış katliamcı ve uyuşturucu kaçakçısı (İsviçre'de uyuşturucu ticaretinden cazaevinde kaldığı resmi belgeli) Abdullah Çatlı'yı anmak için Nevşehir'de, valiliğin de katkısıyla bir sempozyum düzenlendi.

VALİLİK VE BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ

Sempozyuma Çatlı’nın annesi Remziye Çatlı, kardeşi Zeki Çatlı, kızları Gökçen ve Selcen Çatlı katıldı. Sempozyumda Abdullah Çatlı’nın yaşamının anlatıldığı bir de sinevizyon gösterimi sunuldu. Abdullah Çatlı’nın büyük kızı Gökçen Çatlı, Nevşehir’de bu yıl düzenlenen anma programına katkı sağlayan valilik ve belediyeye teşekkür etti.

ADININ CADDEYE VERİLMESİNİ İSTEYECEKLER 

Abdullah Çatlı’nın kardeşi Zeki Çatlı'nın, "Ağabeyim için bir imza kampanyası düzenledik. Hafta içi de Belediye Başkanına sunacağız ve Abdullah Çatlı’nın isiminin bir caddeye verilmesini istiyeceğiz" sözleri dikkat çekti.