AK Parti İl Teşkilatının Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan bayramlaşmaya Bakan Recep Akdağ, milletvekilleri Adnan Yılmaz, Muhyettin Aksak, Cengiz Yavilioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, ilçe belediye başkanları, AK Parti kadın ve gençlik kolları ile birlikte çok sayıda partili katıldı. Partililerlerin bayramını kutlayan Bakan Akdağ, bayramlarda insanların ister istemez geçmişi yad ettiklerini söyledi. AK Parti'ye yaklaşık 10 yıl önce katıldığını anlatan Bakan Akdağ, parti teşkilatında çalışanların gönül işi yaptıklarını belirtti. Bakan Akdağ, şöyle konuştu:

"Parti teşkilatı farklı bir kavram. Parti teşkilatında çalışmak gönüllüklük yani gönül işi. Bizler insan için siyaset yapıyoruz. Partimizi bunun için kurduk. Biliyoruz ki insanların en hatırlı olanları insanlara hizmet edendir. Her sabah kalktığımızda işimize gücümüze giderken niyetimizi kontrol etmemiz önemli. Kardeşlik duygusunu geliştirmeye çalışan bir partiyiz. Partimiz 10'uncu senesinde. Allah'a şükür aramızda hizipleşme, birbirinin arkasından kuyu kazma alışkınlıları yok. Bunlar partimizin çatısı altına girmeyecek Allah'ın izniyle. Biz artık ne yaptığını bilen, hedefini ortaya koyan insanların bir arada olduğu bir partideyiz. Hedefimiz insana hizmet, çocuklarımız daha mutlu daha sağlıklı yaşasın daha iyi eğitim alsınlar daha ahlaklı olsunlar inançlarına daha bağlı olsunlar bencil olmasınlar, büyük küçüğü bilsin. Bunlar için hizmetlerimize devam edeceğiz."

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Boş işlerle uğraşmayalım. İyi organize olalım. Gündelik işler ya da dedikoduların peşine düşmeyelim, mesai ayıralım. Allah bize iktidar nimeti verdi. İktidar nimeti demek hizmet etme fırsatı demektir. Hani daha önceki dönemlerde iktidarı başka nimet bilenler olabilir ama bizler AK Partililer olarak iktidarı hizmet için nimet biliyoruz. Bu fırsatı ganimet bilmek lazım."

Bayramlaşma ardından partililere et, pilav ve ayran ikram edildi.



NÖ(KS/İD)