Olay bugün saat 15.00 sıralarında Sapanca Güldibi mevkinide bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Benzin istasyonunun sahibi Metin Özen, aynı zamanda teyzesinin oğlu olan şirketin muhasebeciliğini yapan Onur Sönmez ile birlikte çay içip konuşurken, çalışanlar arka arkaya silah sesi duydu.

Odaya koşan çalışanlar Metin Özen ile muhasebeci Onur Sönmez’i kanlar içerisinde yerde buldu. Olay yerine gelen 112 ekibi göğsünden kalbinin üstünden kurşun girişi olan muhasebeci Sönmez’in öldüğünü belirledi. Başından vurulan Metin Sözen ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Benzin istasyon sahibi Metin Özen’in sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

4 BOŞ KOVAN BULUNDU

Polis olay yerinde yaptığı araştırmada 9 mm çapında tabanca ile 4  boş kovan bulurken, yapılan ilk araştırmada  Metin Özen ile muhasebecisi Onur Sönmez arasında, bir süreden beri muhasebe kayıtlarında yüklü miktardaki açık yüzünden gerginlik olduğu öne sürüldü. Olaydan önce Metin Özen’in muhasebeci Onur Sönmez’i istasyona çağırarak konuştuğu, olayın da bu buluşmanın hemen ardından gerçekleştiği belirtildi.

BT,AG(MB/COŞ)