Olay, Kırıkkale'nin Ahılı köyünde dün akşam saatlerinde meydana geldi. 45 yaşındaki Coşkun Albayrak, oğlu 21 yaşındaki Emrah'ın arkadaşları ile birlikte bir bahçede alkol aldığını öğrenince yanlarına gitti. Baba Albayrak, iddiaya göre tartıştığı oğlu Emrah'a vurmaya başladı. Bu sırada Emrah Albayrak'nın arkadaşları kavgayı ayırmak için araya girdi. Çıkan arbedede Emrah'ın arkadaşı Abdullah Köksal, Coşkun Albayrak'ın cebinden çıkarıp salladığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Kanlar içinde yere yığılan Abdullah Köksal, hemen hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Köksal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan cinayet şüphelisi Coşkun Albayrak ifadesinde, oğlu ile arasındaki tartışmaya arkadaşlarının da katıldığını, Abdullah Köksal'ın ise kendisine hakaret ederek bazı cisimler fırlattığını iddia etti. Coşkun Albayrak, bu sırada kendisini korumak için cebinde bulunan bıçağı çıkarıp salladığını söyledi.

KÖKSAL CENAZEYE GİTTİ

Kırıkkale'de bir kasap yanında çalışan Abdullah Köksal'ın, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal'ın yeğeni olduğu belirtildi. Cinayet şüphelisi Coşkun Albayrak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Delice Cezaevi'ne gönderilirken, milletvekili Oğuz Kağan Köksal, yeğeninin bugün öğle vakti kaldırılacak cenazesine katılmak üzere Ağılı Köyü'ne gitti.



EG(AY/COŞ)