AK Parti Kadın Kolları, MYK ve MKYK üyeleri ile birlikte 27 kadın milletvekili, Batman'da çiğköfteci İdris Ekinci ile bir süre sohbet etti. Ekinci, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve eski Devlet Bakanı Güldal Akşit ve beraberindekilere 'hoş geldiniz' şarkısını söyledi. Batman'da beklenenin üzerinde bir ilgiyle karşılaştıklarını söyleyen Güldal Akşit, "83 kişilik bir kalabalık heyetle Batman'a geldik. Batman'ı ülkenin dört bir yanına yansıtacağız. Türkiye'yi de televizyonlar aracılığıyla Batman'a getireceğiz. Burada halkın bize yaklaşımı tek kelimeyle mükemmel" dedi.

AK Parti Batman il teşkilatının iftar programına katılan kadınlar, ev ziyaretlerinde de bulundu. Batman AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir ile birlikte dar gelirli ailelerin evlerine konuk olan Akşit, eşinden ayrılan ve geçim sıkıntısı çeken Çiçek Şakar'a yardımcı olacaklarını söyledi.

Batman'ın tarihi ilçesi Hasankeyf'e de giden Akşit ve beraberindekiler, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile de bir araya geldi.

Milletvekilleri Fatma Salman Kotan, Ülker Güzel, Tülay Bakır, Fatoş Gürkan, Gökçen Özdoğan Enç, Mine Lök Beyaz, Nurdan Şanlı, Tülay Babuşçu, Sermin Balık, Gülay Samancı, Gülşen Orhan, Gönül Bekin Şahkulubey, Nurcan Dalbudak, Sevim Savaşer, Semiha Öyüş, Nesrin Ulema, Oya Eronat, Safiye Seymenoğlu, Tülay Selamoğlu, Ayşe Türkmenoğlu, Öznur Çalık, Ülker Can ve Türkan Dağoğlu ilk kez tarihi Hasankeyf'e gelmenin keyfini yaşadı. Tarihi ilçede bol bol fotoğraf çeken AK Partili kadınlar gece geç saatlerde Batman'dan ayrıldı.



AA(GG/COŞ)