Ak Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, vatandaşların sorunlarını dinlemek üzere Uludere ve Beytüşşebap İlçesi'ni ziyaret etti. Uludere ziyaretinin ardından dün akşam Beytüşşebap'a 40 kilometre kala Jirki Aşireti lideri Tahir Adıyaman ve AK Parti İlçe Başkanı Kamil Durmuş, tarafından uzun bir araç konvoyuyla karşılanan Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Aşağıdere Köyü'nde bir süre dinlenip, namaz kıldı ve köylülerin sorunlarını dinledi.

Milletvekili Dindar, Beytüşşebap Kaymakamı İhsan Selim Baydaş'ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Dindar, bozuk olan ilçe yolunun düzeltilmesi için Karayolları ile görüşeceğini belirterek, amacının ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit etmek olduğunu söyledi.

Dün geceyi Beytüşşebap'ta geçiren Milletvekili Mehmet Emin Dindar, sabah kalktığında ise esnafın kepenk kapatma protestosuyla karşılaştı. Milletvekili Dindar'ın ilçe merkezinde gezeceği duyumunu alan esnafın, Uludere'nin Irak sınırında düzenlenen hava operasyonunda ölen 34 kişinin faillerinin bulunmamasını protesto etmek için kepenk açmadıkları belirtildi. Kepenklerin kapalı olduğunu gören Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Şırnak'a geçti.