Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Çaycuma Belediyesi'nin ilçe merkezinde yaptıracağı 300 araçlık 4 katlı otoparkın temel atma törenine katıldı. Vali Erol Ayyıldız, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan, Özcan Ulupınar, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman'ın da katıldığı törende konuşan Tanrıverdi, şehirlere böylesi çağdaş medeniyet hizmetleri sunmanın belediyelerin görevi olduğunu söyledi. Türkiye'nin geçmişte, 'Hasta adam' olarak değerlendirildiğini belirten Tanrıverdi, şöyle konuştu: "Artık Türkiye hasta adam olmaktan çıktı; usta adam oldu. Ekonomik yönden, sosyal yönden, kültürel yönden bir gelişim ülkemizde gerçekleşti. Artık ekonomik ve sosyal olarak ayaklarını sağlam olarak yere basan bir Türkiye var. 2023'te ileri demokrasiye ulaşmış olacağız. Milli gelirimiz kişi başı 25-30 bin civarında olacak. Türkiye gelişmiş ülkeler arasında yerini almış olacaktır. Böylece vatandaşlarımız daha mutlu ve huzurlu olacaktır. Bizim anlayışımızda hizmet vardır. İnsanı sevmek vardır. Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun. Biz yaradandan ötürü yaradılanı seviyoruz. Dolayısıyla bu ülkede iş başına geldiğimiz günden bu yana kesinlikle insanlar arasında hiç bir şekilde ayrım yapmadık." 

Siyasal olarak da ayrım yapmadıklarını ifade eden Tanrıverdi, "Ülkemizde 2 bin 950 belediye var. Bunların bin 667'si Ak Partilidir. Diğerleri farklı partilerdendir. Hiç bir zaman yerel yönetimlerde görev yapan belediyeleri siyasi etiketlerinden dolayı bir ayrıma tabi tutmadık. Dolayısıyla adil bir şekilde bugüne kadar iktidarlarımız ve hükümetlerimiz ülkemizi yönetmiştir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından otoparkın temeli atıldı. Buradan Zonguldak'a geçen Tanrıverdi, partisinin il başkanlığını ziyaret edip partilelerle görüştü.



EÇ(EE/RT)