Geçen Çarşamba gecesi saat 23.15 sıralarında, Ahmetli Ziraat Odası Başkanı Adnan Ünsal yakınları ile Ulucami Mahallesi Hükümet Caddesi’ndeki bir kahvede otururken, F.A. ile yakınları araçlarla aynı yere geldi. İki grup arasında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine silahlar çekildi. Olayda, Ali Fidan, Adnan Ünsal, Ersin Ünsal, Halil Ünsal, Mahmut Ünsal, Mustafa Ünsal, Ömer Ünsal, Suat Toprak ile A.A., A.A. ve Y.A. yaralandı.

11 yaralı Turgutlu ve Salihli Devlet Hastanelerine kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılardan Ali Fidan (35) yaşamını yitirdi. 

Güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyon sonucunda olayın 14 şüphelisinden 12’si yakalanıp gözaltına altına alındı. Şüpheliler F.A., Y.A., E.A., M.A., S.A., T.A., H.A., K.A., Ö.A., A.A., A.A. ve H.A.’nın Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Şüpheliler bugün, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından önce sağlık kontrolüne götürüldü, sonra da Adliye'ye sevk edildi.

Polis, Hükümet Caddesi’ndeki çeşitli işyerlerinin kameralarını da incelemeye aldı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, grubun gelişi ve silahla ateş açılması görülüyor.

Olayda hayatını kaybeden Ali Fidan'ın cenazesi ise Ahmetli İlçesi'ne bağlı Ataköy’de toprağa verildi.