İstanbul Vali Yardımcısı ve Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, 24 Ağustos 2010'dan bu yana Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri olarak görev yapıyordu. Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği’nin web sitesinden verilen bilgide Ahmet Aydın’ın tayini ile ilgili olarak şöyle denildi:

“Atatürk Havalimanı’ndaki başarılı yönetimiyle birçok yeniliğe imza atan Ahmet Aydın, özellikle yabancı turistlerin şikayet konusu olan hanutçuluğu ortadan kaldırması, terminal girişlerindeki arama noktalarında ayakkabı ve kemer çıkarılmasına son vermesi, gazi ve engelli yolcular ile refakatçılarına business ve prime class yolcuların geçtiği kapıyı açması büyük takdir toplamıştı.

Ahmet Aydın tarafından kurulan, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği Web Sitesi sayesinde, İstanbul’a gelen-giden yerli ve yabancı devlet adamları, sanatçılar, havalimanında yaşanan önemli gelişmeler, yolculara özel çeşitli konular, havacılık mevzuatları, Atatürk Havalimanı ve İstanbul ile ilgili istatistiki ve açıklayıcı bilgiler yeralıyor.

Denizli’nin Çivril ilçesinde 1967 yılında doğan Sayın Ahmet Aydın, Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 6 ilçede Kaymakamlık,4 İl’de Vali Yardımcılığı yaptı. Ahmet Aydın bu arada Diyarbakır İl Özel İdaresi Genel Sekreterleği'ni yaptığı yıllarda Diyarbakırspor Kulübü Başkanlığı'nı da yaptı. Ahmet Aydın vali olarak atandığı Siirt’te 2003 yılında Vali Yardımcılığı görevini de yürütmüştü.”


FK (MK) (FOTOĞRAF)