Bir sosyal paylaşım sitesi üzerinde yapılan 'Taraftar anketi'nin sonucu, Afyonkarahisar'da Fenerbahçeliler'i kızdırdı. Ankette, kentte en çok Galatasaray taraftarının çıkmasına tepki gösteren bir grup taraftar basın toplantısı düzenleyerek, sonuca itiraz etti. Düş Sokağı Kafe işletmecisi Gazi Gök, Çakıroğlu, aktar işletmecisi Soner Çakıroğlu ile Bal Evi işletmecisi Ahmet Şapşapoğlu, anket sonucunun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Taraftarlar adına konuşan Gazi Gök, şöyle dedi:

"Afyon'da yapılan ankette, kentte en çok Galatasaray taraftarı bulunduğu iddia edilmiş. Yerel gazetelerde bu yönde haberler var. Bu anket ne zaman yapılmış, kimlere sorulmuş? Buna benzer anketler çok yapıldı. Anketlerde en çok taraftarın Fenerbahçe'de olduğu çıkmıştır ve öyledir. Bu anket çalışması gerçek ise biz işletmelerimizin anahtarlarını belirlediğimiz bir yardım kuruluşuna bedelsiz vermeye hazırız."

Soner Çakıroğlu ise Afyonkarahisar'da yüzde 50 oranında Fenerbahçeli taraftar olduğunu savundu. Taraftar grubu olarak Şuhut İlçesi'ne bağlı Mahmut Köyü'nde 'Lefter' adına bir kütüphane kuracaklarını aktaran Çakıroğlu, "5 bin kitap toplamayı hedefliyoruz" dedi. Taraftarlar, basın açıklamasının ardından Fenerbahçe lehine tezahürat yaptı.