Perdeler açılırken oldukça heyecanlı olduklarını aktaran Demirağ, bu dönem 'Ah-u Zelha'dan sonra Zeynep Kaçar'ın yazdığı ve kendisinin yönettiği 'Dış Ses' adlı oyunun 24 Ekim'de seyirciyle buluşacağını, 31 Ekim'de de Robert Louis Stevenson'un unutulmaz eseri 'Define Adası' adlı çocuk oyununu sahneleyeceklerini duyurdu.

Demirağ, Konya Devlet Tiyatrosu'nun da 16 Ekim'de Kanuni Sultan Süleyman'ın oğlu Beyazid ile çatışmasını anlatan 'Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe' adlı oyunu Adana'da sahneleyeceğini bildirdi.

SEYİRCİYE ÇAĞRI

Geçen sezon 144 bin 619 seyirciye ulaştıklarını ve oyunları ortalama yüzde 90 doluluk oranıyla sahnelediklerini vurgulayan Demirağ, şöyle konuştu:

"Çukurova topraklarında, sanata ve sanatçıya çok büyük değer veriliyor. Adana Devlet Tiyatrosu da kurulduğu günden bu yana Türk tiyatrosunun önemli bir parçası olmuştur. Bu sanata, kültüre ve hayata göğsünü açan Çukurovanın aydın insanlarının başarısıdır. Bu coğrafyada, bu seyirciye, güzel ve doğru şeyleri sunarsanız sahipleniyor. İyi bir konser, iyi bir fotoğraf sergisi mutlaka izleyici, dinleyici bulur. Bugüne kadar bizleri hiç yalnız bırakmayan tiyatro severleri yine oyunlarımıza bekliyoruz."