Olay, bugün saat 03.00 sıralarında, Gazi Kadınlar Sokağı 11 numaradaki barda meydana geldi. Tire Basketbol takımının oyuncularından 2 çocuk babası 34 yaşındaki ABD’li Tyrus Desmon Boswell, Türk arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için bara geldi. Grup bir masada otururken aralarından 22 yaşındaki DJ Emin Arslan tuvalete gitmek için yanlarından ayrıldı.

Masadan kalkan Arslan, tuvalet önünde, kimliği belirsiz üç kişinin saldırısına uğradı. Durumu gören Boswell, ayırmak için arkadaşının yanına koştu. Saldırganlar, dövdükleri  Arslan’ı bırakarak bu sefer de Tyrus Desmon Boswell’a saldırdı. 3 kişiden 1'i belinden çıkardığı bıçakla Boswell ile yine kavgayı ayırmaya çalışan mekanın güvevnlik görevlisi 26 yaşındaki Gürbüz Tınaztepe’yi bıçakla yaraladı.

AĞIR YARALANDI

Kasık ve sol baldırından yaralanan Boswell ile yine sol baldırından yaralanan Tınaztepe kanlar içinde yere düşerken, bıçaklı saldırganlar kaçtı. Arkadaşlarının yaralandığını gören gruptakiler durumu, polise sağlık ekiplerine bildirdi. Acil yardım ekipleri ilk müdahade bulunduğu Boswell, Tınaztepe ve dövülen Arslan’ı ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Boswell’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Arslan ayakta yapılan tedavi ardından taburcu edildi. Arslan ve eğlenmeye geldiği bir grup arkadaşı Alsancak Polis Merkezi'ne giderek ifade verdi. Kaçan 3 kişinin yakalanması için polis çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürülüyor.



KÖ(İÖ/İD)