Sinop'ta geçen 20 Mayıs'ta evden ayrılan 3 çocuk annesi Selver Çınar bir daha geri dönmedi. Kayıp yaşlı kadının yakınları, onu Sinop, Çorum, Amasya ve diğer komşu illerde aramaya başladı. Polis ve savcılığa da başvuran aile aradan geçen zaman içerisinde Selver Çınar'ın izine rastlayamadı.

Annelerinden haber alamayan Engin (65), Teoman (60) ve Cemil Çınar (56) ile torunu Aslı Çınar (32), bayram günü yollara düşerek Selver Çınar'ı il il aramaya koyuldu. Emekli Engin Çınar, "Annem yaşlı ama dinç bir kadın. Kendi işini görebiliyor. Aklı başındaydı, nasıl kaybolur anlam veremiyoruz. Her yerde onu arıyoruz. Sinop, Çorum ve diğer iller dahil hep arıyoruz. Onu görenler lütfen yardımcı olsunlar. Onsuz bayram geçirmişiz neye yarar" dedi.

Torunu Aslı Çınar ise, "Babaannemi her yerde arıyoruz. Ancak, bulamadık. Lütfen görenler ya da yerini bilenler insanlık adına haber versinler. Sinop'ta her yere baktık sorduk. Bize Sinop'ta görenler, Çorum otobüsüne bindiği söyledi. Bunun üzerine biz de çevre illerde ve burada babaannemi arıyoruz" diye konuştu.



YÇ(MS) (FOTOĞRAF)