Yalova'da 24 Ocak 2006 tarihinde bakkal Naciye Yiğit ile oğlu Sinan Yiğit evlerinde boğazları kesilerek öldürüldü. Yalova polisi anne ve oğlunu öldüren katil zanlılarını 6 yıl süren çalışmanın ardından, 400 kişinin ifadesini alıp 100 kişiyi takip edip, 9 kişinin ise kan örneklerini aldıktan sonra, geçen ocak ayında katillerin yedikleri ekmekteki tükürük izlerini inceleyerek ortaya çıkardı. Polis kendi tükürükleri, olay günü yenilen ekmekteki ile uyuşunca gözaltına aldığı Hüseyin Demir ile Erkut Acar'ı yakaladı.

BAŞKA CİNAYET DE ORTAYA ÇIKTI

Yapılan sorgulamalarında suçlarını kabul eden zanlılar, 2005 yılının Ağustos ayından itibaren kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan arkadaşları Fatih Geçer'i de villasında parası için başına tüfekle tek el ateş ederek öldürdüklerini, cesedini ise Paşaköy'deki araziye gömdüklerini itiraf ettiler.

Polis, Demir ile Acar'ın yer göstermesi sonucu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden istenilen özel eğitimli 'Çeku' adlı köpeğin de katılımıyla yapılan aramalarda, Fatih Geçer'e ait olduğu sanılan kemikleri buldu. Kemikler daha sonra Geçer'e ait olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testi sonucu, bulunan kemiklerin Fatih Geçer'e ait olduğu ortaya çıktı. Kemikler daha sonra toprağa verilmesi için ailesine teslim edildi. Fatih Geçer'in babası Fethi Geçer, çocuklarının cenazesinin yarın ölümünden 7 yıl 3 ay sonra Samanlı Köyü Camii'nde yapılacak törenin ardından toprağa verileceğini söyledi. "Belki bir gün gelir" diye yolunu bekledikleri çocuklarının ölümünü kabul edemediklerini söyleyen Fethi Geçer, "Katillerin en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum" dedi.