Polis haftası nedeniyle Gazi Ahmet Muhtar Paşa Sergi Salonunda 'polis' konulu sergiye katılan Kerim Arda Özkaya, şiir okuduktan sonra annesinden çiçek almasını ve emniyet müdürlüğüne gitmek istediği söyledi. Çiçek alan anne Mehtap ve baba Çağdaş Özkaya oğulları Arda ile birlikte Emniyet Müdürlüğü’nün yolunu tuttu. Emniyet Müdür Vekili Yaşar Ataseven Arda'yı koltuğuna oturttu. Yenişehir Anaokulu öğrencisi Arda telsizden polislerin bayramlarını kutladı, "Çok sağolun sayın müdürüm. Teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz" anonsuyla mutlu oldu.

'BAYRAĞIMIZA BİR ŞEY OLMASIN'

'Polis' konulu şiiri ezbere okuyan Arda'ya, Emniyet Müdür Vekili Yaşar Ataseven bayrak  hediye etti. Türk Bayrağını büyük bir özenle katlayan Arday, kendisine yardım etmek isteyen Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Özyaşamış’a "Aman bayrağımıza bir şey olmasın" diye uyarıda bulundu.

Emniyet Müdür Vekili Yaşar Ataseven, "Arda, gönlümüzü fethetti. Bir çocuğun bu şekilde polis sevgisiyle dolu olması bizi çok memnun etti. Bu ziyaretten dolayı kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



BA(KS/COŞ)