İçinde bulunduğu dramı anlatan İrfan Kendirci, sermayesinin olmadığını, borçla esnaflık yapıp rızkımı kazanmaya çalıştığını belirtirken, "İşler kötü gidince borçlarımı da ödeyemeyince iflas ettim. Tek gözlü bu evde eşim 40 yaşırndaki Münire, çocuklarım Ahmet (5), Gizem(11), Sezer (15), İlker (17) ile yaşam mücadelesine başladık. El ve ayaklarımda doğuştan var olan fazla parmaklar dışında kalça çıkığı nedeniyle gittiğim hastanede bana sakat raporu verildi. Şimdi Kuzeykent'teki bir tekstil firmasında asgari ücretle çalışıyorum. Ancak maaşımın büyük bir bölümü esnaflık yaptığım dönemdeki vergi ve kredi borçlarına gidiyor. Elimde kalan 110 TL ile yaşam mücadelesi veriyoruz" dedi.

HİÇ KURBAN BAYRAMI GÖRMEDİM

İrfan Kendirci'nin eşi şeker hastalığı ve yüksek tansiyonu bulunan eşi Münire Kendirci ise sürekli ilaç kullanmak durumunda kalıyor. Ailenin en küçük bireyi olan Ahmet de bu yıl anaokuluna başladı. Kendirci ailesinin kızı Gizem ise hiç kurban bayramı görmediğini belirtirken, "Bir kez olsun ailemle birlikte Kurban Bayramı yaşamak, kurban kesmek istiyoruz" dedi.

OĞLU ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ

Konuşma sorunu nedeniyle öğrenimini yarıda bırakan Kendirci ailesinin trafik kazası geçiren 15 yaşındaki oğlu Sezer ise, bir kitapçı yanında çalışıyor. İrfan Kendirci, oğlu Sezer'in geçirdiği kaza sonrası ciğerlerinde ezilme meydana geldiğini belirtirken, "Bir süre yatağa bağımlı yaşadı. Yeni yeni ayağa kalktı. Halen tedavisinin tamamlanmasını bekliyoruz. Ekonomik sıkıntılarımızdan dolayı o da öğrenimine devam edemedi. Çevrede küçük çaplı işlerde çalışıyor. Yaşıtları gibi okumak istiyor, ancak durumuz ortada" diyerek hayırseverlerden yardım isteminde bulundu.



EP(AY/İD)