evli olan oğlunun geride 2 çocuğunun bulunduğunu belirterek, "Oğlumun akibetini bilmek istiyorum. Ölü veya diri bulunsun artık" dedi.

Kayseri’de kayıp olarak aranan 13 yaşındaki Yasin Bulut’un polis tarafından bulunarak ailesine tesllim edilmesi, Akdur Ailesi için bir umut ışığı oldu. Kayseri’ye yeni atanan Vali Şerif Yılmaz ve Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'dan da oğullarının bulunması için özel ekip isteyen baba Galip Akdur, "O tarihte 28 yaşında olan birlikte çalıştığım oğlum Ünsal Akdur, 5 Ağustos 2007’de ortadan kayboldu. Gece yarısı polisler evimize gelip, oğluma ait otomobilin kapısı açık olarak bulunduğunu söyledi. Oraya gittiğimizde oğlum Galip'in otomobilde olmadığını gördük. Kendisini aradık ama cep telefonu kapalıydı. Olay anında bir evin balkonunda oturan bir vatandaş, gördüklerini polise anlatmış. Siyah renkli bir minibüs oğlumun aracının önünde durmuş. Araçtan inen 5- 6 kişi oğlumu zorla minibüse bindirip götürmüş. Biz o günden beri kendisinden haber alamıyoruz" dedi.

5 yıldır kayıp olan oğlu için gözyaşları döktüğünü, evli olan oğlunun geride iki çocuğunun bulunduğunu söyleyen ve yetkililerden çocuğunun bulunması için yardım isteyen baba Akdur, "Oğlumun akibetini bilmek istiyorum. Ölü veya diri bulunsun artık" diyerek gözyaşı döktü.



FÇ(OE/SS)