Geçen cuma günü meydana gelen kazada, bahçe duvarını yıkan bir otomobil, evlerinin önünde oynayan Levent ve 7 yaşındaki Berat Özkan kardeşlere çarptı. Kazada otomobilin altında kalan Levent Özkan'ın sol kolu dirsek üstünden koptu, ağabeyi Berat ise ağır yaralandı. Ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Levent Özkan, ilk müdahalesinin ardından kopan koluyla birlikte Adana'daki Özel Ortadoğu Hastanesi'ne sevk edildi.

Kolu kopan bir çocuğun hastanelerine geldiğini haber alan Özel Ortadoğu Hastanesi'nden Opr. Dr. Muhsin Dursun ve ekibi, hazırlıklara başladı. Zaman kaybetmeden Adana'ya ulaştırılan Levent Özkan, hemen ameliyata alındı. Opr. Dr. Muhsin Dursun, 7 kişilik ekibiyle 5 saatlik operasyonla kopan kolu yerine dikti.

Ameliyatı değerlendiren Opr. Dr. Dursun, kazadan 4 saat sonra minik Levent ve kopan kolunun hastanelerine ulaştığını, ilk etapta kola kan vererek canlı tuttuklarını, 5 saatlik operasyonla da sinir ve damarları onarıp yerine diktiklerini belirtti. Opr. Dr. Dursun, "Levent, 72 saatlik kritik süreyi atlattı. Sağlık durumu iyiye gidiyor. Kolunu eskiye göre hangi oranda kullanacağını zaman gösterecek. Fizik tedavilerle oranı yükseltmeye çalışacağız" dedi.