Bugün saat 13.00 sıralarında, Gündoğan Beldesi'nden Bodrum yönüne giden çevre sağlığı teknisyeni Mustafa Necati yönetimindeki 16 JJY 97 plakalı otomobil, Demir Mevkii'nde takla atarak 40 metrelik uçuruma yuvarlandı. Necati, yoldan geçen diğer araç sürücülerinin şaşkın bakışları arasında demir yığınına dönen otomobilden çıkıp yola kadar yürüdü. En ufak bir yara bile almadan kurtulmasına kendisinin de şaşırdığını belirten Necati, "Otomobile giren arı boynuma konunca panikledim. Arıyı kovmak isterken virajda direksiyon hakimiyetini kaybettim" dedi.

Sürücü Mustafa Necati'in kazanın hemen ardından araçtan sağ salim çıkışı, DHA muhabiri tarafından görüntülendi. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaza yeri yakınındaki Özak Sitesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı 59 yaşındaki Zişan Yakupoğlu, "Bu virajda her yıl birçok ölümlü kaza oluyor. Virajın her iki yanı uçurum. Kaymakamlık, Karayolları, Belediye başta olmak üzere her kuruma tedbir alınıp, bariyer yapılması için defalarca yazılı müracaatta bulunduk. Ancak bir sonuç alamadık. Birçok kişinin burada öldüğü kayıtlarda var. Tedbir almak için toplu ölüm mü olmasını bekliyorlar?" diyerek tepkisini dile getirdi.



YA(AÖ/BT)