Beyoğlu’nda 27 Kasım 2004'de meydana gelen olayda iki aile arasında yaşanan husumet 4 kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanmıştı. Otomobillerinin içinde çapraz ateşe tutulan Uğur Özdoğanlar, Nazmi Özdoğanlar, Barış Özdoğanlar ile Perihan Özdoğanlar vurularak hayatını kaybetmişti. Bu olaydan 4 gün sonra 1 Aralık 2004'de olayın faili olduğu belirlenen Ali Tamkoşar (50) ile oğulları Yaşar Tamkoşar, Sadettin Tamkoşar polis tarafından yakalandı.

Mahkeme, 2008'de aldığı kararla Ali Tamkoşar'a 24 yıl 3 ay, oğullarına ise 20'şer yıl 10 ay hapis cezası verdi. Dosya, Yargıtay'a gitti ve karar bozuldu. Dosya, 2010'da yeniden yerel mahkemeye gönderildi. Bu arada baba ve oğulları tekrar yargılanmaya başlanırken cinayetten 6 yıl 1 ay sonra, 3 Ocak 2011'de gerekli sürede yargılamaları bitmediği için serbest bırakıldılar. Yargılamaları tutuksuz olarak devam eden zanlıların cezaları 23 Şubat 2012'de kesinleşti. Bu kez baba Ali Tamkoşar 35 yıl 10 ay, oğulları Yaşar Tamkoşar ile Sadettin Tamkoşar ise 30’ar yıl 10’ar ay hapis cezası aldılar.


POLİS ÖZEL EKİP KURDU


İnfaz Büro Amirliği tarafından cezaları kesinleşen zanlıları yakalamak için özel bir ekip kuruldu. 15 dedektiften oluşan bu özel ekip 3 hafta boyunca zanlıları yakalamak için onlarca adrese baskın yaptı. Sonunda Balat’ta akrabalarının yanında kaldıkları belirlenen zanlılardan önce Yaşar Tamkoşar ile Sadettin Tamkoşar yakalandı. Otomobille gezerken yakalanan Yaşar Tamkoşar ile Sadettin Tamkoşar, İnfaz Büro Amirliği'nde yapılan işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.


Operasyonlara devam eden polis baba Ali Tamkoşar’ın Fatih, Kasap Sokak'ta bir evde saklandığını tespit etti. Bu eve yapılan baskında Ali Tamkoşar’ta yakalandı. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Ali Tamkoşar “Daha işim bitmedi. Beni tanıyanların haberi olsun” dedi.