Manavgat'tan Antalya yönüne seyreden Gülay Kalkan (39) yönetimindeki 32 HV 021 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu saat 15.00 sıralarında kontrolden çıktı. D-400 Karayolu Hatıplar mevkiinde yoldan çıkan otomobil, PTT görevlisi Hüseyin Yıldız (59) yönetimindeki 07 ANH 39 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola fırlayan ve başında kask bulunan motosiklet sürücüsü Yıldız, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bu sırada arkadan seyreden ve kazayı fark ederek durmak isteyen Sezgin Yılmazer'in (22) kullandığı 38 AJ 384 plakalı otomobil, ani fren nedeniyle kontrolden çıktı. Yılmazer'in kullandığı otomobil, önce arızası nedeniyle yol kenarında park halindeki Refik Kurt'a ait 07 JM 200 plakalı otomobile çarptı. Ardından yoldan çıkarak tali yola giren otomobil, burada boru hattı döşeyen Harun Kanat ve yanındaki yeğeni Mustafa Çapraz'a (12) çarparak durdu.

Kazada, 32 HV 021 plakalı otomobilin sürücüsü Gülay Kalkan ve araçtaki çocukları Fatma Kalkan (14), Bekir Enes Kalkan (10) ile diğer otomobil sürücüsü Sezgin Yılmazer, araçtaki Hande Güztemur (22), aynı yaştaki Ecrin Yapıcı ve otomobilin çarptığı Harun Kanat ile Mustafa Çapraz yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazada yaşamını yitiren Hüseyin Yıldız'ın cesedi ise incelemenin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü.