Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 gün önce Paşakonak Mahallesi 1028'inci Sokak üzerinde bulunan özel bir kolejde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı. Bu kapsamda çevre il ve ilçelerde meydana gelen benzer hırsızlık olaylarının güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen ekipler, aynı gün içinde Atatürk Caddesi üzerindeki bir banka önünde iki şüpheliyi takibe aldı. Polis, kısa bir süre sonra İsmail Zeybek (32) ve kardeşi Murat Zeybek'i (27) yakaladı. 

ÜÇ İLDE DERSHANE VE OKUL HIRSIZLIĞI

Şüphelilerin yapılan sorgusunda Bandırma’da 1 okul, Erdek’te 1 dershane, Edremit’te 5 dershane ve 2 okul, Tokat il merkezinde 4 dershane, ilçesi Niksar’da 1 dershane, Zonguldak ve Ereğli’de 3 dershane ile 1 sürücü kursunda hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi. 

İKİ KARDEŞ TUTUKLANDI

İki kardeşin yapılan ev ve üst aramalarında toplam 6 bin 561 lira ,5 adet tornavida, 1 adet küçük el feneri, 1 adet fotoğraf makinesi, 2 adet mont, 2 çift spor ayakkabı ele geçirildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen İsmail Zeybek ve kardeşi Murat Zeybek tutuklanarak Bandırma M Tipi Cezaevi'ne gönderildi.



MT(FK/AK)