Mahmutlar Beldesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir apartmanda 6 yıldır kapıcılık yapan Mehmet Bozoğlu, iddiaya göre 3 aydır ücreti ödenmediği için bunalıma girdi. Dün saat 19.30 sıralarında kapıcılık yaptığı 8 katlı apartmanın çatı katındaki kapıcı dairesinin balkonuna çıkan Bozoğlu, kendisini boşluğa bıraktı. Yaklaşık 30 metreden beton zemine düşen Bozoğlu, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Mehmet Bozoğlu'nun eşi Gülcan ve kuzeni Sinan Bozoğlu'nun çığlıkları üzerine apartman sakinleri hemen olay yerine geldi. Gelen sağlık ekipleri de Bozoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. İncelemenin ardından Bozoğlu'nun cenazesi Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na gönderildi.

Mehmet Bozoğlu'nun intiharına engel olamadığı için ağlama krizine giren ve bayılan Sinan Bozoğlu ile yengesi Gülcan Bozoğlu, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 2.5 yaşında Yiğit ve Yağız adlı ikiz çocuk babası olan Mehmet Bozoğlu'nun cenazesi, toprağa verilmek üzere bugün memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'ne götürülecek.

Apartman yöneticisi konuyla ilgili konuşmak istemezken, Bozoğlu'nun yakınları, paranın 3 aydır bilerek ödenmediğini; çalışmasından memnun olmayan yönetimin istifa etmesini beklediği için böyle yaptığını öne sürdü.



ÖY(SU/SS)