Çakmak Köyü'nde yaşayan çifti Ramazan Caybak geçen 1 Ocak'ta eve gelmedi ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Yakınlarının durumu jandarmaya bildirmesi üzerine AKUT ve jandarma ekipleri yaklaşık üç hafta süren arama çalışması yaptı, ancak bir sonuç elde edilemedi.

ÇOBAN DERE KENARINDA KIYAFET BULDU

Caybak'ın kaybolduğu düşünelen ormanlık alana 7 kilometre uzaklıktaki bir dere kenarında geçen çarşamba günü bir çoban şapka, gömlek, ceket ve pantolon bulup jandarmayı aradı. Bölgeye gelen jandarma, kıyafetlerin Caybak'a ait olduğunu tespit etti. Bunun üzerine 6 çocuk 9 da torun sahibi Ramazan Caybak'ı arama çalışmalarına yeniden başlandı.

AKUT, JANDARMA VE KÖYLÜLER ARIYOR

Bugün sabah saatlerinde Çakmak Köyü'ne giden AKUT Bodrum Lideri Sadettin Uslu ve 12 kişilik ekibinin de yer aldığı arama çalışmalarına, Caybak'ın oğlu Mehmet Caybak (46), 30'a yakın köylü ile jandarma ekiplerinin de katıldığı belirtildi. Uslu, "Dere yatağında bulunan elbiselerin Caybak'a ait olduğunu öğrenir öğrenmez yola çıktık ve aramalara yeniden başladık. Kıyafetlerin tamamının bulunması çok ilginç" dedi.