İspat Cami Mahallesi İstiklal Caddesi İşçimen Apartmanı'nda yaşayan evli ve bir çocuk babası Aytuğ Sıvacı, geçtiğimiz Cumartesi günü eşi Beste Sıvacı ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Bunun üzerine Beste Sıvacı 50 günlük bebeğiyle evden ayrıldı. Sıvacı’nın 2 gündür işe gitmemesi ve telefonlara cevap vermemesinden şüphelenen arkadaşları ise durumu Uzunköprü’nün Kurtbey Beldesi’nde yaşayan annesi Nihal Sıvacı’ya bildirdi. 

Bugün saat 18.30 sıralarında Aytuğ Sıvacı’nın kaldığı eve gelen Nihal Sıvacı, uzun süre kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine kapı, komşular tarafından levyeyle açıldı. Eve giren Nihal Sıvacı, oğlu Aytuğ Sıvacı’yı yatak odasında yerde hareketsiz halde yatarken buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aytuğ Sıvacı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Oğlunun ölüm haberini alan anne Nihal ile eşi Beste Sıvacı sinir krizleri geçirdi. 2 gün önce öldüğü tahmin edilen Aytuğ Sıvacı’nın cesedi, savcı ve polis tarafından yapılan incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

ÜY(LK/SSA)