2 ay önce askerden gelip akaryakıt istasyonunda çalışmaya başlayan Cihan Biçem, 15 şubat günü ailesine sevdiği kızı istetti. Olumlu yanıt alan aile nişan hazırlıklarına başladı. Cihan Biçem ve Susurluk Belediyesi'nde çalışan ağabeyi Emrah Biçem 16 şubat günü akşamı evde otururken, saat 22.00 sıralarında Emrah Biçem'e gelen bir telefondan sonra birlikte evden çıktı. 10 SP 841 plakalı otomobille evden ayrılan Biçem kardeşlerden o günden sonra haber alınamadı. Çocuklarının hayatından endişe eden Muhsin Biçem savcılığa kayıp başvurusunda bulundu.

OTOMOBİL, BAŞKA BİR ARAÇ TARAFINDAN ÇEKİLMİŞ

Jandarma ve polisin günlerdir aradığı Biçem kardeşlerin o akşam bindikleri otomobilin, Susurluk'a bağlı Söve Köyü'nden geçtiği kamera kayıtlarından tespit edildi. Köyde yaşayan Efraim Baltacı'ya ait evinin önünü görüntüleyen güvenlik kamerası kayıtlarında, olay akşamı saat 24.00 sıralarında Biçem Kardeşlere ait aracın bir başka araç tarafından çekilerek gölete doğru getirildiği, bir süre sonrada çeken aracın geri döndüğü görüntüsüne ulaşıldı.

8 METRE DERİNLİKTE BULUNDU

Gölet çevresinde otomobilin lastik izlerini tespit edip aranan otomobilin plakasını gölete 20 metre mesafede bulan ekipler suda arama çalışması yaptı. Bandırma ve Balıkesir'den gelen sualtı arama ekipleri, dün akşam saatlerinde otomobili derinliği 8 metreye ulaşan bölgede buldu. Bugün çağrılan vinçle göletten çıkartılan otomobilin içersinden kimse  çıkmadı.

Arama çalışmalarını sürdüren güvenlik birimleri, Biçem kardeşlere ait aracı çeken Renault marka Toros model otomobilin plakasını ve içersinde bulunanların kimliğini araştırıyor.



SE,ED(FK/COŞ)