Bir yıl önce eşinden boşanan ve servis şoförlüğü yapan Ali Kayacan, dün öğleden sonra Sırasöğütler Mahallesi'nde oturan boşandığı eşi Arzu Gönülcü'nün evine giderek  2 yaşındaki kızı Cemrenur'u gezdirmek için yanına aldı. Servis minibüsü ile bir süre dolaştıktan sonra aracı Gebze Emek Mahallesi Süleyman Demirel Lisesi yanında boşaraziye çeken Kayacan, kızını servis aracının içerisinde elleriyle boğarak öldürdü. Kayacan daha sonra yanında getirdiği bıçakla kendisini çeşitli yerlerinden yaralayıp intihar etmek istedi. 

Çevredeki vatandaşların olayı görüp polise haber vermeleri üzerine belirtilen yere giden Gebze ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, boğularak öldürülen 2 yaşındaki Cemrenur'un cansız bedeniyle karşılaştı. Ekipler, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içindeki Kayacan'ı  112 Acil ambulansı ile Darıca Ferabi Hastanesi'ne gönderdi. 

KAHREDEN TELEFON

Tüm Gebze'de büyük şok yaratan olayın ardından hastaneye kaldırılan Ali Kayacan'ın durumunun o kadar ciddi olmadığı, bileklerinde ve vücudunda kesikler bulunduğu ve belirlenirken, bugün tedavisi tamamlandıktan sonra Adliye'ye sevk edildi. Gazetecilerin "Pişman mısın?" sorusuna "Allah belanı versin Arzu" diye bağırarak cevap veren Ali Kayacan'ın, kızını öldürdükten sonra da boşandığı eşine telefon açtığı ortaya çıktı. Ali Kayacan'ın "Kızın Cemre gitti. Ben de arkasından gidiyorum. Sen de bizi bekletme, arkamızdan gel" dediği, eski eşi Arzu'nun ise "Bir delilik yapma, gel konuşalım yeniden birlikte olalım" demesine rağmen telefonu kapattığı anlaşıldı.



MI,BK(MB/COŞ)