Yenişehir Mahallesi, Hacı İlbey Sokak’ta meydana gelen tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada Yener Ç. (27) ile kardeşi Barış Ç. (37) bıçaklanarak öldürülmüştü. Olay sırasında Serdal Ç., Savaş Ç. ile Emrah Ç. de yaralanmıştı. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada kavganın, kızları evden kaçan karı-kocanın kavgası sonucu meydana geldiği ortaya çıktı.

Kızı bir ay önce istemediği birine kaçan Halit D.’nin bundan sorumlu tuttuğu eşi Nezahat D. ile kavga ettiği, bu kavganın ardından Nezahat D.’nin evi terk ederek kardeşi Savaş Ç.’nin yanına yerleştiği öğrenildi. Olay yüzünden 2 aile arasında yaklaşık bir aydır tartışmalar yaşandı. Rüzgar ile Agit D., iki aile arasındaki sorunu çözmek için anneleri Nezahat D.’nin yanına gitti. Rüzgar ve Agit D., bu sırada evde bulunan Emrah Ç. ile kavga etti. Kavgada Emrah Ç., bıçaklandı.

Bunun üzerine iki aile arasındaki kavga daha da büyüdü. Kavgada bıçak ve tabancalar kullanıldı. Yener Ç. (27) ile kardeşi Barış Ç. hayatını kaybetti. Serdal Ç. ile Savaş Ç., de yaralandı.

Polis, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini, yaralıların hastanede tedavilerinin ardından gözaltına alınacağını belirttiler. Öte yandan olaydan sonra kaçan Agit D.’nin yakalanması içinde çalışmalar sürüyor.