Mustafa Kemal Mahallesi'nde 13 Nisan ile 15 Nisan arasında 3 taksi şoförü bıçaklı bir kişi tarafından gasp edildi. Polis verilen eşkallerden 3 olayı da gerçekleştiren zanlının aynı kişi olduğunu tespit etti. Mağdurların ifadelerine göre, yanında bir kızla taksiye binen zanlının, bir süre gittikten sonra kız arkadaşını araçtan indirdiği ardından bıçağını çekerek şoförlerin para ve cep telefonlarını gasp ettiği belirlendi.


Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler kısa sürede zanlının uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından daha önceden polise geliş kaydı bulunan Metin K., olduğunu tespit etti. Önceki sabaha karşı bir arkadaşının evinde saklanan Metin K., gözaltına alındı. Polis Metin K.’nın kız arkadaşı Deniz K.’yı da gözaltına aldı. Poliste verdiği ifadesinde Metin K., güven sağlamak için kız arkadaşı ile birlikte taksiye bindiğini onun inmesinin ardından olayları gerçekleştirdiğini söyledi. Gözaltına alınan Deniz K., ise gasp olaylarından haberi olmadığını söylediği belirtildi.


Poliste işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Metin K., tutuklanararak cezaevine gönderilirken kız arkadaşı Deniz K., serbest bırakıldı.