Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianame ile hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 81 ve 82/1-d-e maddeleri gereğince kendi çocuklarını öldürdüğü için 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Fatma Dülgar, önümüzdeki günlerde Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

İddianameye göre TIR şoförü eşi Serkan Dülgar'ın ilk evliliğinden olan ikizlerinin 24 bin liraya ulaşan nafaka borcunu ödeyemediği için Antalya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunduğu sırada bunalıma giren Fatma Dülgar, Kanal Mahallesi'ndeki evinde 'Ölümümden kimse sorumlu değildir. Çocuklarımın arkada kalmasını istemiyorum' diye bir mektup yazdı. Ardından bakkaldan satın aldığı fare zehrini meyve suyuna karıştırıp, oğulları Kağan ve Hakan Selim'e içirdikten sonra ölmelerini bekledi. Oğullarının hareketsiz kalmasının ardından sokağa çıkan genç kadın, yoldan geçen bir aracın önüne atlayarak intihar etmek istedi. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Fatma Dülgar, götürüldüğü hastanede doktora çocuklarını zehirlediğini söyledi. Konudan haberdar edilmeleri üzerine polisin kapıyı kırarak girdiği evde iki küçük çocuğun cesetleri bulundu. Tedavisinin ardından gözaltına alınan Fatma Dülgar, adliyeye çıkartılırken kendisini yerden yere atarak sinir krizleri geçirdi.

Cezaevinde bulunan baba Serkan Dülgar'ın eşinden şikayetçi olmadığı belirtildi.

Fatma Dülgar, Antalya L Tipi Kapalı Cezaevi'nde intihar etme ihtimaline karşılık tek kişilik hücrede tutularak psikiyatrik tedavi uygulanıyor.