Olay dün saat 22.30 sıralarında Kanal Mahallesi, Antalya Bulvarı üzerindeki Göçeroğlu Apartmanı'nda meydana geldi. TIR şoförü eşi cezaevinde olan ve bir süredir bunalımda olan Fatma Dülger, 2 yaşındaki Kaan ve 3 yaşındaki Hakan Selim'e haşere ilacı içirdi. Kendisi de haşere ilacı içen Dülger, intihar mektubu bırakıp evden çıktı. Dülger bir süre sonra kendisini bir otomobilin önüne attı. Hafif yaralanan Dülger'in olay yerine gelenlere iki oğlunu zehirlediğini anlatması üzerine durumun bildirildiği polis harekete geçti.

İkinci katta bulunan daireye gelen ekipler, acı manzarayla karşılaştı. Sağlık ekiplerinin hayati belirti göstermeleri için uzun süre çaba harcadığı Kaan ve Hakan Selim kardeşlerin, zehrin etkisiyle kısa sürede yaşamlarını yitirdikleri anlaşıldı.

'KOCAM KENDİSİNE İYİ BAKSIN'

Polisler evde Fatma Dülger'in bıraktığı intihar mektubunu da buldu. Dülger mektupta ise şunları yazdı:

"Ölümümüzden kimse sorumlu değildir. Ben çocuklarımı arkamda bırakmamak için öldürdüm. Kendim çok kötüyüm. Kocamı, aşkım bitanemi hapse attılar. Ben ona kıyamam, kendisine iyi baksın. Seni çok seviyoruz aşkım. Fikriye anne (kayınvalidesi) seni çok seviyorum. Kendi annemi sevmiyorum, onu hiç affetmiyorum, kardeşimi de affetmiyorum. Onlar bana evlendiğimde hiç yardımcı olmadılar. Şimdi rahat rahat yaşasınlar."

İKİ KARDEŞİN CESEDİ AYNI TABUTLA GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerinde inceleme yapan polis, Fatma Dülger'in komşuları ve yakınlarının ifadesine başvurdu. Yan yana ölen iki kardeşin cesetleri, aynı tabut içerisinde Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Fatma Dülger ise olay yerine çağrılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Daha sonra koruma amaçlı Manavgat İlçesi'ne gönderilen Fatma Dülger, burada tedavisinin tamamlanmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ÇOCUKLARINA OYUNCAK KAMYON ALDI

Komşularının "Çocuklarına çok düşkündü" dediği Fatma Dülger'in olaydan 4 saat kadar önce evden iki çocuğuyla birlikte ayrıldığı, yakında bulunan bir markete giderek buradan tanesi 3 TL'ye iki oyuncak kamyon satın aldığı ortaya çıktı. Fatma Dülger'in ellerinden tuttuğu çocuklarıyla markete girip oyuncak reyonunun bulunduğu ikinci kata çıktığı, burada 2 oyuncak kamyon alarak kasaya yöneldiği, çocuklar sevinçten zıplayarak yürürken bir süre kasiyeri bekleyen kadının parayı ödeyip marketten ayrılması işyerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

KOCASI, ESKİ EŞİNE NAFAKAYI ÖDEYEMEYİNCE TUTUKLANDI

Fatma Dülger'in eşi Serkan Dülger'in, boşandığı ilk eşine nafakasını ödemediği için Bucak'ta cezaevinde olduğu, cezaevi görevlilerinin durumu öğle saatlerinde kendisine anlattığı belirtildi.

Antalya'ya getirilen Fatma Dülger'in ise Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sürekli gözyaşı döktüğü ve çocuklarının adını sayıkladığı kaydedildi. Fatma Dülger'in bir avukat ve psikiyatrist eşliğinde ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği aktarıldı.

Haşere ilacı içirilerek öldürülen Hakan Selim ve Kaan'ın cenazeleri ise babaannesi, halası ve akrabaları tarafından morgdan alınarak toprağa verilmek üzere Uncalı Kent Mezarlığı'na götürüldü.



SK(HA/SS)