Olay, 2010 yılında Samsun'un merkez Canik İlçesi'nde meydana geldi. Evde suları kesik olduğu için anneleri tarafından sokaktaki çeşmeden bidonla su almaya gönderilen ve olay tarihinde 4 yaşında olan A.A., 6 yaşındaki H.A. ve 9 yaşındaki M.A., yolda fırıncıda çalışan Cihan Yavuz ile karşılaştı. Cihan Yavuz iddiaya göre çocuklara, "Gelin size birşeyler alayım" diyerek bakkala götürdü. Ardından da bir internet kafeye götürerek çocuklara oyun oynattı. Cihan Yavuz, daha sonra kafeden çıkışta sokakta A.A. ve H.A.'yı dudaklarından öptü. Eve giden çocuklar, durumu annelerine anlattı. Ailelerin durumu polise gidip anlatması ve şikayetçi olması üzerine Cihan Yavuz, gözaltına alınıp çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan toplam 45 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Cihan Yavuz, bugün son kez hakim karşısına çıktı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen sanık Yavuz, "Benden davadan vazgeçmek için 3 bin TL istediler. Kabul etmedim. Bana iftira atıyorlar. Ben kesinlikle kimseyi taciz etmedim. Suçsuzum" diye konuştu.

Çocuklar ise olayı anlatıp sanığın kendilerini dudaktan öptüğünü belirterek şikayetçi oldu. Mahkeme heyeti, iki çocuğa cinsel istismar suçundan Cihan Yavuz'a toplam 25 yıl hapis cezası verdi.