İzmit'teki Cephanelik Spor Tesisleri'nde düzenlenen ve mezuniyete hak kazanan öğrencilerin kep heyecanı yaşadığı Toplu Mezuniyet Töreni'ne Vali Yardımcısı Ali Sözen, AK Parti Milletvekili Fikri Işık, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar ile okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin velileri katıldı. 

Törende konuşan Vali Yardımcısı Ali Sözen, "Bu öğrenciler bizim geleceğimiz" diyerek gençlere güvendiklerini ve bundan sonraki yaşamlarında da başarılı olmalarını dilediğini söyledi. 

KURTALAN EKSPRES VE HAYKO CEPKİN KONSERİ

Konuşmaların ardından 15 ortaöğretim kurumuna destekte bulunanlara plaket verildi. Ardından İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği bilgi yarışmasında, birinci Körfez Fen Lisesi, ikinci Atılım Anadolu Lisesi ve üçüncü Şehit Özcan Kan Anadolu Öğretmen Lisesi'ne de ödülleri verildi. Daha sonra da tüm öğrenciler sahanın ortasında toplanarak geri sayımın ardından mezun olmanın verdiği mutlulukla keplerini havaya fırlattı.  Kurtalan Ekspres ve Hayko Cepkin'in verdiği konserle gençler unutulmaz birg ece yaşadı. 



MB,EY(MB/AK)